038 - 2300 220 info@maatwerk-isolatie.nl

Dakisolatie

Uw dak isoleren is de moeite waard. De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een slaapkamer op zolder. De besparing kan dan al snel honderden euro’s per jaar zijn. Maar ook die ongeïsoleerde rommelzolder kunnen we uitstekend isoleren waardoor ook deze investering snel wordt terugverdiend en er tevens in de zomer minder warmte via het dak in de woning komt. Het loont dus de moeite te (laten) onderzoeken of> dakisolatie in uw woning kan worden toegepast en zo ja, in welke vorm en met welke materialen. Het is zeer belangrijk dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht.

Verkeerde dakisolatie kan houtrot veroorzaken!

Voor de isolatie van een dak kunt u kiezen uit een groot aantal materialen. De isolatiewaarde van het materiaal (de zogenaamde R-waarde) hangt af de dikte en het materiaal. De keuze voor het juiste dakisolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van alle materialen waaruit het dak van uw woning is opgebouwd. Ook voor uw investering in dakisolatie geldt een terugverdientijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. De prijs voor het aanbrengen van dakisolatie is afhankelijk van de dikte van het materiaal en de afwerking hiervan.

"Wat fijn dat het zo spoedig kon worden uitgevoerd, Komend najaar nemen we wederom contact op met de vraag of we dan via jullie de vloer kunnen isoleren."

Peter G. uit Almere

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte