038 - 2300 220 info@maatwerk-isolatie.nl

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuur is een zeer rendabele investering: voor uw portemonnee als ook voor het milieu. Spouwmuurisolatie levert namelijk een forse energiebesparing op variërend van 5 tot 11 m3 gas per vierkante meter, per jaar! De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Deze eventuele subsidie van de overheid of gemeente kan deze terugverdienperiode zelfs nog verkorten. Een ander voordeel van spouwmuurisolatie is wel dat u van de werkzaamheden nagenoeg geen hinder ondervindt.

Toen spouwmuurisolatie nog in de kinderschoenen stond, ontstonden er nogal eens vochtproblemen door het verkeerd aanbrengen van de materialen. Tegenwoordig wordt er gewerkt met betere spouwmuurisolatiematerialen en inblaas technieken, die ervoor zorgen dat uw spouwmuur kan blijven ‘ademen’. Wanneer deze spouwmuurisolatiematerialen op vakkundige wijze in uw spouwmuur worden aangebracht, is de kans dat er vochtproblemen in uw woning ontstaan nagenoeg nihil te noemen.
Werkwijze spouwisolatie

Hoe gaat het te werk:

  • De spouwmuur wordt gecontroleerd of deze geschikt is voor isolatie.
  • Aan de buitenzijde van de woning worden de werkzaamheden uitgevoerd dus u heeft geen overlast.
  • In de voeg wordt er per m2 een gaatje gemaakt, niet groter dan een 1 euro muntstuk.
  • De isolatie blazen we zorgvuldig en onder lichte druk in de muur.
  • Daarna controleren we of het isolatiemateriaal overal aanwezig is.
  • De gaatjes maken we vakkundig dicht en u ziet er nadien weinig meer van terug.

U merkt bijna niets van de werkzaamheden

Producten die bij spouwmuurisolatie gebruikt worden:

Bekijk onze folder over Grijze Grafiet Pixels

(klik op de link om een folder te openen)

"1 woord fantastisch gewoon, wou dat alles zo goed verliep als het aanbrengen van de isolatie via uw bedrijf. Vanaf nu zitten ook wij er warmpjes bij. Wij zullen uw bedrijf dan ook zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen."

Patricia de L. uit Den Haag

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte